подходящ избор на бизнес лаптоп

Лаптопи HP Pavilion

устройство за ежедневна употреба

Серия Pavilion на HP

Серията Pavilion на HP осигурява възможност да си купите надежден лаптоп на добра цена. Тази серия лаптопи е предназначена да отгoваря на съвременните изисквания за бърза работа и качествена изработка и да ви предостави необходимата скорост, инструменти и мощност. А когато тези неща са налице, работата се превръща в истинско удоволствие!

Лаптоп HP Pavilion можете да закупите ако се нуждаете от устройство за ежедневна употреба, издържащо на средно до високо натоварване и предлагащо се на изгодна цена. Тази серия на HP комбинира успешно тези характеристики и най-вероятно дори ще надмине очакванията ви. Някои от моделите са предназначени да могат да се използват дори като геймърски лаптопи. Мощни са и няма да имате проблем ако работите с по-тежки съвременни програми като Photoshop, например.

Купувайки лаптоп HP Pavilion, си осигурявате спокойствието, че се доверявате на надежден и доказал се на пазара производител. Това е добра инвестиция и можете да сте сигурни, че следващите няколко години няма да ви се наложи да купувате нов.

Серията на HP - Pavilion 15 е предназначена както за ежедневна работа, така и за по-тежки натоварвания. Идеална е и за бизнес потребителите, на които им се налага ежедневно да пренасят лаптопа си до работа и обратно. Теглото и дизайнът на лаптопите от серията са съобразени да осигурят максимално удобство при пренасяне. Батерията издържа завидно дълго време и ако не го подлагате на по-интензивни натоварвания (като игри и видео), можете да разчитате, че ще издържи един кратък работен ден в офиса.

Имайки предвид съвременните цени на лаптопи, тези модели поддържат доста добро съотношение между цена и качество. Ако разгледате каталозите на онлайн магазините, ще намерите доста добри оферти за ниски цени на лаптопи, включително и от серията на HP – Pavilion.

В онлайн каталога с лаптопи на Computer-Store.bg, например, можете да разгледате гамата Pavilion, серия 15, на HP, да сравните техните характеристики и лесно да прецените кой от тях би ви свършил най-добра работа.

Според модела, който харесате, можете да избирате между черен, бял и сребрист цвят. Дизайнът е стилен, теглото варира между 1.63 кг до 2.21 кг. Дисплеят на почти всички модели от серията Pavilion 15 на HP e 15.6 инча. Клавиатурата и мишката са удобни и дори има налична цифрова клавиатура (numpad) – още едно улеснение при работа с ноутбука.

Процесорът на лаптопите HP Pavilion е мощен и може да поддържа без проблем множество отворени прозорци на работа. По-високият клас устройства са снабдени с процесор Intel Core i7, което означава мощност и издръжливост дори при висока степен на натоварване. Продават се с инсталирана операционна система Windows 10 Home 64-bit или без лицензиран софтуер за по-евтините модели.

Каталогът с лаптопи HP Pavilion ще ви ориентира подробно в отделните спецификации на тази серия ноутбуци. Като цяло, това са устройства, предназначени да задоволят нуждите на съвременния потребител без да се налага да заплаща твърде висока цена за тях.